A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

З метою покращення роботи інклюзивно-ресурсних центрів, удосконалення фахової компетентності та обміну досвідом на базі КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Дубенської міської ради 31.10.2023 року відбулася нарада директорів інклюзивно-ресурсних центрів

Дата: 01.11.2023 16:55
Кількість переглядів: 92

До заходу долучилися заступник директора департаменту освіти і науки обладміністрації Марина Пашковська, заступник начальника управління – начальник відділу інклюзивної, спеціальної, позашкільної освіти та виховної роботи департаменту освіти і науки обладміністрації Юлія Балла, начальник управління освіти Дубенської міської ради Наталія ІВАНИЦЬКА, працівники ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти Рівненського ОІППО - завідувачка Оксана КОЛОДИЧ та методистка Наталія ПРОКОПЧУК та директори інклюзивно-ресурсних центрів Рівненської області.

Під час зустрічі обговорили актуальні питання:

  • сучасні виклики інклюзії;

  • організація освітнього процесу дітей з ООП у 2023/2024 навчальному році;

  • організація підтримки дітей з аутизмом в освітньому інклюзивному середовищі;

  • робота асистента дитини в системі освіти.

Відбулося знайомство з внутрішнім світом особливої дитини. Фахівці (консультанти) нашої установи поділилися практичним досвідом роботи з дітьми з ООП.

На базі ЗДО № 3 комбінованого типу Дубенської міської ради, асистент вихователя Тетяна НІМАНЧУК охоче поділилася власними різноманітними дидактичними напрацюваннями.

Завершальним етапом заходу була історико-пізнавальна екскурсія Дубенським замком.

Щиро дякуємо всім учасникам заходу за співпрацю та обговорення важливих завдань для досягнення успішного результату у роботі з особливими дітками.

Дякуємо ЗСУ за можливість проведення такого чудового заходу!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень