A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Відбувся обласний етап V Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Cool Games»

Дата: 14.12.2023 18:10
Кількість переглядів: 95

09 грудня 2023 року у спортивному залі Рівненського ліцею №26 Рівненської міської ради зібралися здобувачі освіти зі всієї Рівненської області для того, щоб взяти участь у  щорічному V Всеукраїнському фізкультурно-оздоровчому заході серед учнів «Cool Games» (обласний етап).

            Вперше Дубенська міську територіальну громаду на такому заході представляли учні Дубенського ліцею №7 Дубенської міської ради (І віковий дивізіон) та Дубенського ліцею №5 Дубенської міської ради (ІІ віковий дивізіон).

            Рівненське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України за підтримки департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації змогли провести справжнє спортивне свято, залучивши учнівську молодь з усіх куточків області, тому змагання були веселі, цікаві та напружені.

            Учасники змагання розпочали із загальної розминки. Далі команди стартували на груповому етапі змагань, щоб мати змогу потрапити до фінальних зустрічей.

            У підсумку такої напруженої боротьби спортсмени Дубенського ліцею №7 Дубенської міської ради вибороли почесне 4 місце у І віковому дивізіоні. Спортсмени Дубенського ліцею №5 Дубенської міської ради також гідно виступили у  ІІ віковому дивізіоні з чим ми їх і вітаємо!

            Пишаємося нашими здобувачами освіти та їх наставниками. Вдалого старту та наснаги.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень