A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Управління освіти Дубенської міської ради оголошує про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Дубенської міської ради

Дата: 12.01.2024 16:01
Кількість переглядів: 39

Відповідно до пункту 5 розділу X Закону України «Про повну загальну середню освіту», Порядку проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Дубенської міської ради», наказу управління освіти Дубенської міської ради від 12.01.2024 №14 «Про оголошення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади  директора Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Дубенської міської ради» оголошується конкурс на заміщення вакантної посади  директора Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Дубенської міської ради.

 

Найменування: Комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Дубенської міської ради.

 

Юридичне та фактичне місцезнаходження установи: вул. Тараса Бульби, 4, м. Дубно, Рівненської області, 35603.

 

Найменування посади: директор комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Дубенської міської ради.

 

Умови оплати праці директора установи:

За виконання обов’язків директору нараховується заробітна плата в межах фонду оплати праці виходячи з установлених:

– посадового окладу, визначеного за відповідним тарифним розрядом Єдиної тарифної сітки (15 тарифний розряд);

– підвищень посадового окладу (відповідно до посадових окладів (тарифних ставок) педагогічних, науково-педагогічних та наукових працівників закладів освіти і науки);

– надбавок (за вислугу років, високі досягнення у праці, почесне звання тощо);

– доплат (за науковий ступінь, інтенсивність та напруженість в роботі, тощо);

– матеріальної допомоги на оздоровлення.

 

Кваліфікаційні вимоги до претендентів:

– вільне володіння державною мовою,
– вища педагогічна освіта ступеня не нижче магістра,
– стаж педагогічної, науково-педагогічної роботи не менше п’яти років,
– досвід впровадження інновацій, педагогічних новацій і технологій у системі освіти, у тому числі інформаційно-комунікаційних.

 

Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі (особисто або поштою):

· заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

· автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

· копію паспорта громадянина України;

· копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

· копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше п’яти років на день їх подання;

· довідку про відсутність судимості;

· довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

· мотиваційний лист, складений у довільній формі;

  • згоду на проведення та поширення відеозапису конкурсу;

· заяву про присутність близьких родичів у складі конкурсної комісії (за наявності).           Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право надати інші документи, непередбачені в умовах конкурсу, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

 

Прийом документів для участі в конкурсі буде здійснюватися з 12 січня 2024 року по 05 лютого 2024 року включно в управлінні освіти Дубенської міської ради, що знаходиться за адресою: вул. Тараса Бульби, будинок 4, м. Дубно, Дубенський р-н, Рівненської обл., 35603.

Телефон та адреса електронна пошта для довідок: (03656) 3 22 14  dubno_osvita@ukr.net Контактна особа: Масюк Віталія Іванівна

 

 

 

Дата та місце проведення конкурсу:

Конкурс буде проведено  08 лютого 2024 року о 11 год. 00 хв. за адресою: вул. Тараса Бульби, будинок 4, м. Дубно, Дубенський р-н, Рівненської обл., 35603, зал засідань.

Конкурс проводиться у 2 етапи:

1. Перевірка знання законодавства у сфері освіти, зокрема законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту» та інших нормативно-правових актів.

Тестування містить 30 тестових завдань.

Тестування проходиться письмово не довше 60 хвилин у присутності членів комісії (не менше двох третин від її затвердженого складу).

2. Публічна та відкрита презентація державною мовою перспективного плану розвитку КУ «ЦПРПП ДМР», а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

Презентація перспективного плану розвитку КУ «ЦПРПП ДМР» повинна тривати не більше 20 хвилин. Кожен кандидат презентує план публічно та відкрито державною мовою.

Запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування не обмежуються часовими рамками.

 

Упродовж двох робочих днів з дня завершення конкурсу, визначається переможець конкурсу або конкурс визнається таким, що не відбувся. Конкурсна комісія оприлюднює результати конкурсу на офіційному вебсайті управління освіти Дубенської міської ради  та на офіційному вебсайті КУ «ЦПРПП ДМР».

Наказ №14 від 12.01.2024 року. Про оголошення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Дубенської міської ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень