A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

31 січня 2024 року на базі управління освіти Дубенської міської ради Рівненської області відбулася нарада

Дата: 01.02.2024 08:29
Кількість переглядів: 43

31 січня 2024 року на базі управління освіти Дубенської міської ради Рівненської області відбулася нарада за участю начальника управління освіти Дубенської міської ради Наталії ІВАНИЦЬКОЇ, фахівця-консультанта (дефектолога) КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Дубенської міської ради Рівненської області Тетяни ЛОТИШ та керівників закладів дошкільної, загально середньої, позашкільної освіти.

На нараді було розглянуто питання:

  1. Звіт про діяльність галузі освіти міста Дубна за 2023 рік
  2. Цілі та політика галузі освіти міста Дубна на 2024 рік.
  3. Про результати аналізу діяльності місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, їх структурних підрозділів з питань освіти проведеного Державною службою якості освіти України.
  4. Умови якісного включення дитини з особливими освітніми потребами в освітній простір.
  5. Про проведення роз’яснювальної та навчальної роботи (заходів) із запобігання, виявлення і протидії корупції згідно затвердженої Антикорупційної програми Дубенської міської ради на 2024-2025 роки.
  6. Налагодження співпраці між учнівським самоврядуванням, адміністраціями закладів освіти та управлінням освіти.
  7. Про стан звернення громадян в управлінні освіти Дубенської міської ради за 2023 рік.
  8. Різне (про курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2024 році; про проведення змагань «Пліч-о-плач»; звіт керівників закладів освіти; розроблення стратегії розвитку закладу освіти; налагодження дієвої співпраці з Волинським національним університетом імені Лесі Українки та Національним університетом водного господарства та природокористування).

Поряд з тим, Сергій КЕДИСЬ, заступник начальника управління освіти Дубенської міської ради, виступив доповідачем з питання про стан звернення громадян в управлінні освіти Дубенської міської ради за 2023 рік, за результатом якого було заслухано довідку «Про стан зі зверненнями громадян в управлінні освіти Дубенської міської ради у 2023 році».


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень