A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Юні авіамоделісти Дубна – переможці відкритих обласних змагань учнівської молоді з авіамодельного спорту (вільнолітаючі моделі)

Дата: 02.07.2018 08:40
Кількість переглядів: 8

З 12 по 15 червня 2018 року на базі аеродрому «Воронів» Рівненського авіаційно-спортивного клубу Товариства сприяння обороні України, що у Гощанському районі, відбулися відкриті обласні змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту (вільнолітаючі моделі). Організатором заходу був комунальний заклад «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради.

Учасники змагалися у таких класах: F-1-H, F-1-А, F-1-G, F-1-В, F-1-J, F-3-J.

Змагання показали, що інтерес учнівської молоді Рівненщини до авіамодельного спорту з роками не зменшується. Діти із задоволенням будують нові моделі планерів та літаків і безпосередньо під час змагань проводять їх випробування, удосконалюють свої вміння та навички.

Переможцями цьогорічних змагань стала команда Дубенської міської станції юних техніків у складі Шешукова Владислава, Гачевського Олександра, Бондарчука Юрія, Гардубея Василя,  Гачевського Максима, Кужеля Андріана, Бондарчука Романа під керівництвом Володимира Миколайовича Пивоварчука.

         Паралельно з цими змаганнями було розіграно Кубок пам’яті Ю.В.Лісіцина, багаторічного директора  Рівненського авіаційно-спортивного клубу Товариства сприяння обороні України, який теж став здобутком команди  Дубна.

         Вітаємо юних авіамоделістів та їх керівників та бажаємо нових здобутків у авіамодельному спорті.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень