A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Друга сесія семінару-тренінгу для вчителів майбутніх першокласників

Дата: 27.03.2018 08:47
Кількість переглядів: 7

З 21 по 23 березня 2018 року, проходила ІІ сесія підвищення кваліфікації вчителів, що навчатимуть першокласників у 2018 році. З гарним настроєм та готовністю до співпраці зібралися у Дубенській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів №1 педагоги міста, Мирогощанської та Привільненської ОТГ. 

Під керівництвом тренера Давидюк В.В. вчителя Дубенської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №1 (учасника пілотного проекту впровадження нового Державного проекту загальної початкової освіти), було опрацьовано такі модулі: «ЗМІСТ ПОЧАТКОВОЇ ОСВІТИ У ВИМІРІ СЬОГОДЕННЯ», «ОРГАНІЗАЦІЯ ЕФЕКТИВНОГО І БЕЗПЕЧНОГО ОСВІТНЬОГО СЕРЕДОВИЩА», «ПЕДАГОГІКА ПАРТНЕРСТВА: СУТНІСТЬ, ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ».

Під час тренінгу знання не подавалися в готовому вигляді, а стали продуктом самостійної діяльності його учасників, їх активної взаємодії.
Форми роботи були настільки цікаві, що всі активно та невимушено працювали. Вчителі пропустили певні стратегії та практики крізь власний досвід.

Окрім того, вчителі пілотних класів Дубенської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №1 Давидюк В.В. та Криштапюк І.Л. запросили усіх побачити як організовано нове освітнє середовище у перших класах, як працюється та живеться дітям у таких класах, як реалізується на практиці компетентнісний, інтегрований та діяльнісний підхід до навчання.

Робоча атмосфера була насичена надзвичайно позитивною енергетикою, доброзичливим ставленням, відкритістю до спілкування та співпраці.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень