A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

ЗАСІДАННЯ МОБІЛЬНОЇ ГРУПИ ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ ТА ВИХОВАТЕЛІВ ДНЗ

Дата: 28.11.2019 09:02
Кількість переглядів: 19

Не конкуренція,

а співпраця в педагогічних спільнотах –

основа успіху під час проведення реформ

21 листопада 2019 року на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7  було проведено  чергове спільне засідання вчителів початкових класів закладів освіти міста та вихователів ДНЗ з теми «Реалізація ідей наступності впровадження ігрових методів навчання в закладі дошкільної освіти і початковій школі в освітній простір НУШ».

Учасники семінару відвідали урок  інтегрованого курсу «Я досліджую світ» з теми «Чому здоровим бути модно?», на який гостинно запросили класовод Руденко І.Г. та її першокласники. Вчителі та вихователі побачили ефективне використання шісти цеглинок LEGO та долучилися до дослідницької діяльності.

Тренінгове заняття  «Наступність у формуванні довільної уваги дошкільнят та дітей молодшого шкільного віку» провела  шкільний психолог Грибок О.В. Актуальною була презентація «З досвіду використання LEGO» (вчитель Ничипорук Ю.В.).

У підсумку методисти управління освіти  Дімітрова Л.І. та Дроздач Л.А., зазначили, що початкова школа раніше за інші рівні освіти стала об’єктом оновлення освітнього процесу на засадах дитиноцентризму, партнерства та врахування життєвих потреб дітей.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень