A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Семінар – практикум з початкового технічного моделювання для вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти міста

Дата: 05.11.2019 09:10
Кількість переглядів: 7

31 жовтня 2019 року на базі Дубенської міської станції юних техніків відбувся міський семінар-практикум з початкового технічного моделювання для вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти міста на тему ««Методика проведення змагань та виставки з початкового технічного моделювання, вимоги до підготовки учнів та виробів». Координаторами роботи семінару-практикуму були А. Максимчук, заступник директора з навчально-виховної роботи Дубенської міської станції юних техніків, та І. Кут, керівник творчого об’єднання «Початкове технічне моделювання» станції юних техніків.

У ході теоретичного блоку учасники семінару  узгодили терміни та основні етапи проведення міських змагань учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання, опрацювали вимоги до підготовки учасників. Також було розглянуто основні розділи та вимоги до підготовки виробів до участі у міській виставці з початкового технічного моделювання. Вчителі початкових класів оглянули постійно діючу виставку виробів технічної творчості.

У практичному блоці керівник творчого об’єднання «Початкове технічне моделювання» Ірина Василівна Кут провела  для педагогів два майстер-класи, у ході яких учасники семінару практикувалися у виготовлені об’ємних геометричних фігур і конструюванні з них об’єкта на вільну тему та виготовлені моделі планера за розгорткою.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень