A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

ЗАСІДАННЯ ТВОРЧОЇ ГРУПИ ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ

Дата: 26.02.2018 09:11
Кількість переглядів: 10

20 лютого у Дубенському навчально-виховному комплексі «школа гімназія» було проведено чергове засідання творчої групи «Пошук» під керівництвом Кухаренко О.Ф. з теми:  «Використання сучасних освітніх інструментів у роботі вчителя початкових класів».

Керівник творчої групи розповіла присутнім про освітні інструменти, які може використовувати вчитель у своїй роботі, познайомила із сучасною платформою для шкіл UKRSCHOOLS,  провела майстер-клас по використанню освітнього сервісу MAGNETO, який дозволяє індивідуально, або працюючи в групі, створювати інтерактивні плакати з текстом, звуком, відео, графічними зображеннями та коментувати їх.

 Вчитель  Дубенського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» Дивак С.В. продемонструвала панораму методичних знахідок, які можуть стати у нагоді вчителям початкових класів, а саме: «Графічні органайзери для дітей у період зміни навчального середовища».

Майстер-клас  із створення ручного, магнітного та комп’ютерного скрайбінгу показала вчитель Дубенського НВК «школа-гімназія» Міхновець Т.В. і з легкістю довела усім присутнім як звичайний вчитель може перетворюватися у фасилітатора – людину, яка  організовує процес колективного розв'язання проблеми, відповідно непомітно керуючи цим процесом.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень