A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Розпочинається модернізація навчально-виховного комплексу "Загальноосвітній заклад - дошкільний навчальний заклад

Дата: 11.08.2021 09:25
Кількість переглядів: 3

Містечко Дубно розпочинає переобладнання свого навчально-виховного комплексу ′′ Загальноосвітній заклад - позашкільний навчальний заклад ′′ (ТЕЦ ′′ ГЕІ-ПЕІ ′′). Це один з чотирьох освітніх закладів, відремонтованих містечком завдяки підтримці Європейського Союзу в рамках ініціативи ′′ Пакти мерів - показові проекти ".

Тому цієї зими 670 дітей та 69 співробітників залишаться в більш комфортних температурних умовах.

Управління  освіти Дубенської міської ради 14 липня 2021 року уклав Угоду про комплексне переобладнання будівлі ТЕЦ ′′ ГЕІ-ПЕІ ′′ з ТОВ ′′ Реноме-Євробуд - виграшний ставник. Роботи розпочнуться після отримання дозволу на їхню роботу.

Будівля освітнього закладу зведена у 1985. році. Будівля складається з 4 двоповерхових блоків (секцій), з ' єднаних між собою одноповерховою центральною частиною та маючи підвал. За період його експлуатації у приміщенні провели лише поточні ремонти.

Під проектно-оціночну документацію, зовнішні стіни, горище та плин утеплять приміщення, замінять старі вікна та вхідні двері на нові, з потрійними панельними вікнами з енергозберігаючого скла. Крім цього, призначено переобладнання систем опалення та освітлення, встановлення механічної комбінованої системи екстракту та введення з рекуперацією тепла, реконструкція даху, облаштування дренажу даху та бруківки, ремонт конструкції елементів сходів до підвалу та аварійних виходів будівель.

Після запровадження енергоефективних заходів очікується поліпшення мікроклімату у навчально-навчальному закладі. В зимовий період температура в приміщенні відповідатиме нормі, оскільки тепло не ′′ витікає ′′ з приміщення. Завдяки вентиляційній системі в кімнатах завжди буде забезпечена циркуляція повітря.

***

У місті Дубно розпочинається модернізація навчально-виховного комплексу ′′ Загальноосвітній заклад - дошкільний навчальний заклад ′′ (ОУУ-ДУУУ ′′). Це один з чотирьох закладів освіти, які місто модернізує завдяки фінансовій підтримці Європейського Союзу за ініціативи ′′ Угода мерів - показові проекти ".

Управління освіти Дубенської міської ради 14 липня 2021 року уклав Угоду про комплексну термомодернізацію будівлі УВК ′′ ОУ-ДУУ ′′ з ТОВ ′′ Реноме-Євробуд ", переможний тендер компанія. Роботи почнуться після отримання дозволу на початок.

Будівля навчального закладу побудована у 1985 році. Будівля складається з 4 двоповерхових блоків (секцій), об ' єднаних одноповерховим центральним, і має підвал. В ході експлуатації у відділенні проводили лише поточний ремонт.

Згідно з проектно-оціночною документацією, у приміщенні утеплять стіни, горище та підвал, замінять старі вікна та вхідні двері на нові двокамерні склопакети з енергозберігаючим склопакетом. Крім того, планується модернізація системи опалення та освітлення, встановлення механічної вихлопної вентиляції з тепловою реконструкцією, реконструкція даху, полив з даху та живлення, ремонт конструктивних елементів сходів до підвалу та запасних виходів з будівлі .

Завдяки цим заходам 670 дітей та 69 працівників будуть у більш комфортних температурних умовах.

Після впровадження енергоефективних заходів очікується поліпшення мікроклімату в межах освітнього закладу. Взимку температура в приміщенні відповідатиме нормам, оскільки тепло ′′ не витікає ′′ з приміщення. Завдяки системі вентиляції в кімнатах завжди буде відбуватися циркуляція повітря.

Теплі школи та садочки

EU neighbours east


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень