A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

COVID-19 в закладах освіти міста

Дата: 27.11.2020 09:40
Кількість переглядів: 7

COVID-19 – одне із ключових питань, що контролюється на всіх рівнях влади. Управлінням освіти Дубенської міської ради здійснює щоденний моніторинг стану  захворюваності на         COVID-19 серед дітей та працівників закладів освіти. Кожного ранку всі оперативні дані отримуються від  Дубенського районного відділу ДУ «Рівненський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України». І кожного дня, залежно від потреби, направляються на самоізоляцію класи та групи: припиняються заняття в окремих групах дошкільних навчальних закладів, окремі класи шкіл переходять на навчання з елементами дистанційного навчання.

Станом на 25.11.2020 року хворіє на   COVID-19 5 учнів, 14 педагогічних працівників та 3 працівника з обслуговування шкіл та садочків.

Враховуючи значний показних захворюваності по Дубенській гімназії №2 з 27.11.2020 року заклад переходить на навчання з елементами дистанційного навчання – діти не будуть відвідувати навчальні заклади, освітній процес буде здійснюватися дистанційно.

Для спростування та уникнення поширення неправдивої інформації подаємо аналіз чисельності захворювання працівників та дітей в закладах освіти м. Дубно на COVID-19  (станом на 25.11.2020 року).

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень