A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Зустріч з колективом ДНЗ № 4

Дата: 02.10.2018 10:00
Кількість переглядів: 15

25 вересня 2018 року Проектний менеджер та менеджер Проекту з комунікацій зустрілися з працівниками ДНЗ № 4. Метою зустрічі стало ознайомлення колективу з Проектом «Теплі школи та садочки – запорука здоров’я дітей: комплексний проект з підвищення енергоощадливості освітніх закладів міста Дубно», котрий реалізується в рамках програми Євросоюзу «Угода мерів – Демонстраційні проекти» і котрий заплановано впроваджувати і у ДНЗ № 4.

Проектний менеджер інформував про важливість енергоефективності у нашому сьогоденні та наголосив на нашій спільній відповідальності за ставлення до споживання енергоресурсів підростаючим поколінням.

Менеджер Проекту з комунікацій у свою чергу розповіла запрошеним про сам Проект, про Угоду мерів, про важливість скорочення викидів СО2. Окрім того детально ознайомила присутніх з метою Проекту; з розділами, які містяться у ньому; із заходами, які передбачені Проектом; з обєктами, які стали учасниками Проекту, а також з роботою, яка уже проведена від початку реалізації Проекту.

Також усіх присутніх було запрошено стати активними читачами та дописувачами сторінки Проекту у фейсбукhttps://www.facebook.com/CoMDePDubno/, а також новинної стрічки офіційної веб-сторінки Дубенської міської ради http://www.dubno-adm.rv.ua/n…/dubno_citizen/Ugoda_meriv.html

Зустріч завершилася дружнім тематичним діалогом.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень