A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

ЗАСІДАННЯ ШКОЛИ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

Дата: 11.03.2020 10:33
Кількість переглядів: 5

Відповідно до плану роботи  методичного кабінету управління освіти Дубенської міської ради 5 березня 2020 року  у Дубенській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 для вчителів початкових класів було проведено чергове засідання Школи педагогічної майстерності під керівництвом Давидюк Валентини Володимирівни з теми «Актуальні компетенції сучасного вчителя та їх розвиток».

Творчу майстерність продемонструвала колегам Максимюк Світлана Іванівна, провівши інтегрований урок української мови, який тісно переплітався з тематикою тижня. Вдало використовуючи інтеграцію освітніх галузей вчителька впевнено йде в ногу з часом, робить уроки цікавішими, змістовнішими, що допомагає учням швидше засвоювати новий матеріал.

Присутні також взяли участь у тренінгу «Яким має бути вчитель НУШ?». Усі з цікавістю виконували вправи  «Погляд на учителя», «10 секретів суперпедагога», «Кроки до компетентності».

У підсумку відмітили високу результативність та практичність проведеного заходу. Учасникам семінару запропоновано матеріали для використання у подальшій роботі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень