A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Вихованці Дубенської міської станції юних техніків – призери обласних змагань з автомодельного спорту

Дата: 03.03.2020 11:47
Кількість переглядів: 4

28-29 лютого 2020 року на базі Здолбунівської районної станції юних техніків відбулися відкриті обласні змагання учнівської молоді з автомодельного спорту (трасові моделі).

Місто Дубно представляла команда вихованців творчого об’єднання «Трасове автомоделювання» Дубенської міської станції юних техніків у складі Подворного Максима, Ковальчука Олександра,  Красніцького  Романа,   Красніцького    Максима, Дронова Давида, Зембаля Давида, Багнюка Родіона, Тимощука Дмитра та керівник Сергій Богдан.

Юні автомоделісти змагалися в особистій першості у класах моделей «Ретро», ES-24st та командній – екіпажна гонка у класах моделей «Вантажівка» та G-33.

Вперше обласні змагання було проведено на новій трасі Здолбунівської районної станції юних техніків. Організатори заходу відзначили високий рівень технічної готовності автомоделей, хороші показники вмінь та навичок спортсменів, що дають право говорити про постійний інтерес дітей до цього виду спорту.

За результатами перегонів та згідно протоколів роботи суддівської колегії команда Дубенської міської станції юних техніків здобула ІІІ загальнокомандне місце.

Вітаємо призерів обласних змагань та бажаємо нових спортивних досягнень.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень