A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

СЕМІНАР ПРАКТИКУМ ВЧИТЕЛІВ 2-Х КЛАСІВ

Дата: 20.02.2018 14:34
Кількість переглядів: 10

6 лютого у Дубенському навчально-виховному комплексі «загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад» було проведено семінар-практикум з теми: «Формування ключових компетентостей для успішної самореалізації у суспільстві відповідно до нового змісту освіти в контексті концепції Нової української школи» . 

У теоретичному блоці семінару-практикуму Жабчик А.Є., вчитель Дубенської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №7, виступила та презентувала власне бачення розвитку креативності молодшого школяра як умови формування необхідних та життєвих компетентностей.

Слухачі семінару обмінялися думками щодо компетентнісного підходу – важливого чинника модернізації змісту початкової освіти.
У практичній частині було відвідано інтегрований урок позакласного читання та образотворчого мистецтва, проведений Онєгіною М.М. у 2 класі. 

До ділової розмови про важливість професійної мобільності педагога усіх присутніх залучила методист методичного кабінету управління освіти Дубенської міської ради Дроздач Л.А.

Вчителі виявили бажання розробити конспекти інтегрованих уроків літературного читання за «Хрестоматією сучасної української дитячої літератури 1-2 класи».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень