A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Впевнена перемога юних моделістів Дубенської міської станції юних техніків

Дата: 24.10.2019 15:21
Кількість переглядів: 10

17-18 жовтня 2019 року  у м. Рівне  відбувся відкритий обласний конкурс учнівської молоді зі стендового моделювання. Організаторами заходу виступили управління освіти і науки Рівненської ОДА та комунальний заклад «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненськоїобласної ради.

Дубенську міську станцію юних техніків у цьому конкурсі представляли вихованці творчого об’єднання «Історико-технічне стендове моделювання» Барановський Олександр, Рачинський Данило, Демидюк Володимир, Цицура Андрій та Ковтонюк Роман під керівництвом наставника  Сергія Георгійовича Курінного.

До участі у конкурсі юні моделісти представили вироби у номінаціях «Автомобільна техніка», «Бронетехніка», «Флот», «Авіація», «Діорами», «Мініатюри», «Космічна техніка», «Фігури», «Паперові моделі».

За результатами роботи суддівської колегії Барановський Олександр став переможцем у одній та призером  у двох номінаціях, Цицура Андрій здобув перемогу у трьох та став призером у трьох номінаціях, Рачинський Данило переміг у трьох та був другим у двох номінаціях, Демидюк Володимир виборов першість у двох та став призером у трьох номінаціях, Ковтонюк Роман переміг у шести номінаціях та в одній став призером.

У підсумку команда Дубенської міської станції юних техніків здобула 26 призових місць та посіла І загальнокомандне місце у відкритому обласному конкурсі учнівської молоді зі стендового моделювання.

Вітаємо юних моделістів та їх керівника з перемогою та бажаємо гідно представити Рівненщину на Всеукраїнській виставці зі стендового моделювання!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень