A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Конкурс на посаду директора директора Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Дубенської міської ради Рівненської області

Дата: 08.02.2021 16:40
Кількість переглядів: 9

Розпочався конкурс на посаду директора директора Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Дубенської міської ради Рівненської області.

05 лютого 2021 року, відбувся перший етап конкурсу на заміщення посади директора директора Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Дубенської міської ради Рівненської області. Взяти участь у конкурсному відборі виявила бажання лише одна кандидатк – Дехтярчук Оксана Юріївна. За плечима претендентки  три десятки років педагогічного стажу.

У ході засідання конкурсна комісія розглянула заяву вищезазначеної кандидатки та перевірила подані документи на відповідність установленим вимогам в оголошенні про проведення конкурсного відбору. За результатами розгляду було прийняте рішення про допущення кандидатки до участі у конкурсі. Також комісією було затверджено тестові та ситуаційні завдання.

Зазначимо, що до складу конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора директора Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Дубенської міської ради Рівненської області ввійшов і начальник управління Державної служби якості освіти у Рівненській області – Святослав Сидорук.

08 лютого 2021 року конкурсна комісія здійснила ознайомлення кандидатки – Дехтярчук Оксани Юріївни із вищезазначеним закладом загальної  середньої освіти, його трудовим колективом та представниками органів громадського самоврядування.

Наступний етап конкурсу відбудеться 09 лютого 2021 року, у ході якого претендента перевірять на знання законодавства у сфері загальної середньої освіти та професійних компетентностей. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень