A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Новини

Чергова перемога в обласному конкурсі-змаганні юних фотолюбителів «Ми – дітиУкраїни!»

У травні в м. Рівне відбувся щорічний обласний конкурс-змагання юних фотолюбителів «Ми – діти України!». Організатором конкурсу-змагання є комунальний заклад «Рівненський обласний центр науково-технічно творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради. Мета заходу – естетичне виховання дітей та молоді засобами фотомистецтва, популяризація наукових та технічних досягнень в мистецтві фотографії, виявлення творчо обдарованої молоді області, відкриття юних обдарувань та сприяння розвитку їх творчої особистості.

08:35 02.07.2018

Гаврилюк Ярослав – учасник Міжнародної олімпіади з географії!

      Учень 10 класу Дубенської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.№5 з поглибленим вивченням іноземних мов Гаврилюк Ярослав, переможець заключного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії,  з 11 по 17 червня 2018 року взяв участь у відбірково-тренувальних зборах, що відбувалися у м. Києві.

11:48 20.06.2018

Пройшов конкурс дитячої творчості “Яскраві діти України”

7 червня 2018 року в рамках Міжнародного фестивалю “Sanremojunior-Україна” проведено міський етап конкурсу дитячої творчості “Яскраві діти України”. Метою конкурсу було: формування у дітей та учнівської молоді ціннісного ставлення до мистецтва;  національно-патріотичне виховання; популяризація української народної та естрадної пісні; виявлення та підтримка юних обдарованих виконавців; надання можливості талановитим дітям заявити про себе, отримати шанс на визнання та подальше професійне становлення.

13:23 08.06.2018

Проведений обласний семінар – тренінг методистів психологічної служби з теми «Організаційно-змістові аспекти формування здатності учня до успішної самореалізації в умовах Державного стандарту початкової загальної освіти»

На базі ЗОШ І-ІІІ ст. №1 05 червня 2018 року проведений обласний семінар – тренінг методистів психологічної служби з теми «Організаційно-змістові аспекти формування здатності учня до успішної самореалізації в умовах Державного стандарту початкової загальної освіти». Метою семінару була презентація досвіду педагогів і психологічної служби міста з питань впровадження нового Державного стандарту початкової освіти. У роботі семінару брали участь начальник управління освіти В.Нетреба, працівники Рівненського ОІППО, методисти районних (міських) методичних кабінетів, працівники управління освіти Дубенської міської ради, практичні психологи і соціальні педагоги закладів освіти м.Дубна.

16:59 06.06.2018

День науки у Рівненському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти

21 травня 2018 року за підсумками Днів науки в Рівненському обласному інституту післядипломної педагогічної освіти відбулися урочистості та відзначення кращих науковців, педагогів-дослідників року.

14:40 23.05.2018

ДО УВАГИ БАТЬКІВ МАЙБУТНІХ ПЕРШОКЛАСНИКІВ!

Управління освіти Дубенської міської ради інформує, що у 2018 році прийом до перших класів закладів загальної середньої освіти буде здійснюватися без конкурсного відбору, але у дві хвилі.

10:30 22.05.2018

На крилах до перемоги

У багатьох хлопчаків у дитинстві є мрія стати авіатором, навчитися управляти літаком чи гелікоптером, піднятися вище хмар на крилах залізного велетня. І лише наполегливі втілюють цю мрію в реальність. А першою сходинкою може стати заняття у гуртку «Авіамоделювання», де навчать конструювати,  виготовляти та запускати у повітря вільнолітаючі, кордові та радіокеровані моделі літаків, керувати ними, використовуючи комп’ютерний симулятор.   На цьому шляху вихованці творчого об’єднання «Авіамоделювання» Дубенської міської станції юних техніків роблять неабиякі успіхи. 3-4 травня команда у складі  Бондарчука Юрія, Гачевського Олександра, Шевчука Юрія та Шешукова Владислава під керівництвом наставника Володимира Пивоварчука взяла участь в обласних  змаганнях  учнівської молоді з авіамодельного спорту (мікромоделі та найпростіші), які відбулися на базі Млинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3. Організаторами змагань виступили управління освіти і науки Рівненської ОДА, комунальний заклад «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради та Рівненська обласна організація  Товариства сприяння обороні України. 

11:22 14.05.2018

ПЕДАГОГІЧНИЙ МІСТ МІЖ УЧИТЕЛЬСТВОМ МІСТА ДУБНА ТА ЗДОЛБУНІВЩИНИ

11.05.2018 вчителі інформатики міста Дубна побували на семінарі з обміну досвідом у Бущанському НВК Здолбунівського району. Відбулася зустріч із переможцем обласного етапу «Вчитель року - 2017» у номінації «Інформатика» Кондратюком Богданом Олексійовичем.

09:59 14.05.2018

Педагогічний міст між освітянами міста Дубна та міста Кременець

2 травня 2018 року відбувся педагогічний міст між вчителями природничих дисциплін м.Дубна та м. Кременець Тернопільської області  на тему «Роль освіти в забезпеченні доступності навчання з питань навколишнього середовища та сталого розвитку».

16:25 07.05.2018

Юні дубенчани серед призерів обласного фестивалю повітряних зміїв «Поліське небо»

Наприкінці квітня комунальним закладом «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної  ради за сприяння обласного комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Рівне» було проведено обласний фестиваль повітряних зміїв «Поліське небо» серед учнівської молоді.

12:29 07.05.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень