A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Новини

Свято «Творча обдарованість»

31 травня 2019 року в Будинку дітей та молоді відбулося традиційне міське свято «Творча обдарованість», організоване управлінням освіти Дубенської міської ради та методичним кабінетом.  Захід проводився з метою вшанування учнів-призерів ІІІ та ІV етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсів та вчителів, що їх підготували.

11:18 04.06.2019

Знавці Святого письма отримали свої нагороди

Така велика моя повага до Біблії, що чим раніше діти мої почнуть читати її, тим більше я матиму впевненість, що вони  стануть корисними громадянами своєї країни і тими членами суспільства, яких поважають.

11:02 04.06.2019

До відома батьків майбутніх дошкільнят

Відповідно до рішення виконавчого комітету Дубенської міської ради №178 від 16.05.2018 року внесено зміни до Положення про порядок електронної реєстрації дітей дошкільного віку до дошкільних навчальних закладах м. Дубно. Відтепер першочергово до закладів дошкільної освіти будуть зараховуватись діти жителів міста Дубно.

09:14 24.05.2019

З Днем вишиванки, УКРАЇНО!

Вишиванка – національна святиня, бо символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв'язок багатьох поколінь, що не переривається віками. Вишиванку передають з роду в рід, зберігають як реліквію. Вона символ здоров’я й краси, щасливої долі і родинної пам’яті, любові і вірності, адже вишита українська сорочка – це не просто одяг, це справжній оберіг. Носіть вишиванки з гордістю, тому що це наша історія та культурне надбання, яке є тільки у нашого народу.

13:01 16.05.2019

Стартував І етап Всеукраїнської гри «Джура» в м. Дубно

Джура – це молодий юнак чи юначка, які йдуть шляхом воїна, здобувають знання, вміння, навички, щоб бути успішними в усьому. “Сокіл” (“Джура”) – це військово-патріотична гра направлена на виховання юних патріотів України! Україна має козацьку ідею, як традиційну основу для виховання патріотизму. Гра “Сокіл” (“Джура”) – чудовий приклад цьому. Гра ставить за мету виховання на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, формування у  дітей та підлітків навичок здорового способу життя. 

16:20 15.05.2019

14 травня 2018 року на базі Будинку дітей та молоді було проведено навчання з питань охорони праці, та безпеки життєдіяльності .

14 травня 2018 року на базі Будинку дітей та молоді відповідно до  наказу управління освіти Дубенської міської ради №167 від 25.04.2019 р. було проведено навчання з питань охорони праці, та безпеки життєдіяльності для посадових та службових осіб закладів освіти міста. У зазначеному заході були задіяні представник МРС ГДСНС у Рівненській області, представник відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Рівненській обл.,волонтерська група студентів ВКНЗ «Дубенського медичного коледжу».

16:00 15.05.2019

МОН ПРОПОНУЄ ДЛЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЕКТ ПОСТАНОВИ КМУ "ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ПОРЯДКУ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ І НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ"

МОН ПРОПОНУЄ ДЛЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЕКТ ПОСТАНОВИ КМУ "ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ПОРЯДКУ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ І НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ".  

09:33 11.05.2019

Стартує додатковий період реєстрації!

Відповідно до Календарного плану підготовки та проведення ЗНО у 2019 році, з 03 травня до 20 травня 2019 року триватиме додатковий період реєстрації на участь у ЗНО-2019. Повідомляємо, що у цей визначений період можуть зареєструватись особи які:

11:07 06.05.2019

Семінар-практикум виховників міста

23 квітня 2019 року на базі Дубенської гімназії №2 був проведений семінар-практикум заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів з теми ,,Використання інноваційних технологій в системі роботи закладу освіти з реалізації Програми національного виховання учнівської молоді на 2008-2020 роки". В практичній частині семінару заступник директора з виховної роботи Драган І.В. спрезентувала досвід гімназії щодо використання інноваційних технологій з реалізації даної Програми. В практичній частині семінару був проведений тренінг щодо утилізації побутових відходів та пошуку альтернативних шляхів щодо зменшення цих відходів та майстер-клас із організації виховної діяльності в закладі освіти з формування ціннісного ставлення до природи засобами інтерактивних та проектних технологій. Також для учасників семінару була організована екскурсія в межах закладу, в ході якої було відвідано виставку писанок, виставку виробів з використаних матеріалів, виставку меблів, виготовлених власноруч учнями та вчителями. Загалом семінар пройшов на високому професійному рівні.

12:33 24.04.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень