A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Новини

Досягнення школярів міста у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2018-2019 навчальному році

          В народі кажуть, що талант – це Божа іскра, дарована людині для того, щоб зробити світ кращим, щоб «горіти» світлом творчості та запалювати інших. А ще всім нам відомий вислів «Великий талант вимагає великої працьовитості».

10:24 25.03.2019

Переможці міського етапу обласної олімпіади «Знавці Біблії»

Біблія – пам’ятка світової культури, пам’ятка писемності, літератури, безцінне історичне джерело. Біблія – справжня скарбниця мудрості. Від духовно-морального та інтелектуального стану суспільства залежить могутність, процвітання та державна безпека України.

15:07 20.03.2019

Зразкова лялькова студія «Сонечко» Будинку дітей та молоді знову в переможцях

Людину завжди вирізняло з-поміж інших істот глибоке світовідчуття та потяг до прекрасного, адже не лише турботами про хліб насущний живе людина. Її душа прагне яскравих вражень, видовищ, естетичної насолоди. Задовольнити ці потреби покликаний театр. Щорічно, напередодні дня театру, в м. Рівному проводиться обласний заочний огляд-конкурс драматичних та лялькових колективів «Талановита Україна» серед учнів загальноосвітніх та позашкільних закладів освіти. Цього року в огляді-конкурсі взяли участь 30 колективів. Місто Дубно в даному конкурсі представляла зразкова лялькова студія «Сонечко» Будинку дітей та молоді Дубенської міської ради, керівником якої є Угарова Тамара Сергіївна. На конкурс вихованці зразкової лялькової студії «Сонечко» представили казку-виставу «Різдво у лісі». Журі конкурсу високо оцінили гру дубенських конкурсантів та нагородили їх дипломом за ІІ місце у номінації «Найкращий ляльковий театр». Вітаємо переможців та їх чудового керівника, бажаємо подальших злетів і перемог!

11:11 20.03.2019

Міський етап Всеукраїнського конкурсу екологічних агітбригад

12 березня на базі Дубенської спеціалізованої школи І-ІІ ст. №5 відбувся міський етап Всеукраїнського конкурсу "Земле -наш спільний дім". На основі вимог до конкурсних виступів та критеріїв оцінювання журі визнали переможцем екологічну агітбригаду "Амазонки 5 школи".

08:56 20.03.2019

Відбувся фінал Першого Дубенського міського конкурсу дитячої та юнацької творчості «Golden dream»

14 березня 2019 року у Будинку дітей та молоді відбувся фінал Дубенського міського конкурсу дитячої та юнацької творчості «Golden Dream».      Захід організований Будинком дітей та молоді, відділом у справах молоді та спорту Дубенської міської ради.      Автор ідеї та засновник конкурсу Влад Корженевський - голова Дубенської міської ради старшокласників «Лідер».     Мета заходу: розвиток творчих здібностей дітей та юнацтва, виявлення нових талантів у м.Дубно.  Змагалися за перемогу у конкурсі творчості 80 дітей у різних жанрах мистецтва.      З вітальним словом до конкурсантів звернувся міський голова Василь Антонюк, який висловив своє захоплення від кількості  талановитих дітей  і  молоді, які взяли участь в  даному  конкурсі,  побажав кожному  з них перемоги та  здійснення  їхніх мрій, підкреслив високий   рівень  організації   конкурсу та  необхідність  проведення подібних конкурсів у  нашому  місті,  адже Дубно  багате талановитими  дітьми і  молоддю, яким необхідно дати можливість реалізуватися.     У конкурсі змагалися за перемогу 82 фіналісти у 7 номінаціях: «Вокал», «Інструментальний жанр», «Вокально-інструментальний жанр», «Хореографія», «Театральний жанр», «Цирковий жанр», «Образотворче, декоративно-ужиткове  мистецтво».   Суддівська  команда у  складі дев'яти професіоналів у різних напрямках мистецтва  оцінювала виступи та  роботи конкурсантів у чотирьох вікових та  змішаній   категоріях.    Окрім цього, журі визначило переможця у всіх номінаціях, переможця «Призу  глядацьких симпатій» та володаря «Гран-прі». 56 фіналістів стали лауреатами конкурсу. Переможцем  «Призу глядацьких симпатій» стала Ольга  Гладуненко, а «Гран-прі» конкурсу виборола Наталія  Сергійчук.      Усі лауреати та переможці конкурсу отримали від оргкомітету дипломи, подарункові  сертифікати від  партнерів, буклети про конкурс, подарунки та  кубки.     Завдяки ідеї голови Дубенської ради старшокласників «Лідер» Владиславу Корженевському організатори створили неймовірний проект, який дав можливість талановитим дітям та  молоді нашого міста продемонструвати свої здібності і таланти. Творче дійство відбулося за фінансової підтримки Дубенської міської ради.

16:38 19.03.2019

Міський семінар-практикум вчителів математики

12 березня на базі Дубенського навчально-виховного комплексу «школа-гімназія» відбувся семінар-практикум вчителів математики «Шляхи вдосконалення роботи учителів щодо підвищення ефективності в набутті учнями міцних знань, освітніх компетенцій на уроках математики».

15:20 13.03.2019

Майстер-клас для вчителів фізики міста

28 лютого 2019 року на базі Дубенської гімназії № 2 відбувся майстер-клас вчителя вищої категорії, вчителя-методиста Козловської Світлани Іванівни. В ході майстер-класу було розглянуто питання роботи з обдарованими дітьми, які беруть участь у різних етапах олімпіади з фізики, а також розглянуто питання активізації пізнавальної діяльності учнів на уроках узагальнення та систематизації знань з розділу фізики «Оптика». Вчителі шкіл міста розглянули досліди, використовуючи які можна підвищити пізнавальний інтерес учнів до вивчення фізики.

08:48 05.03.2019

КРЕАТИВ – КЕЙС КЕРІВНИКІВ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ МІСТА

01 березня 2019 року  на базі  НВК « ЗНЗ - ДНЗ»  відбувся навчальний семінар керівників освітніх закладів  міста з теми « Професійна компетентність педагога як вагомий чинник успішного здійснення  освітніх реформ в умовах оновленої освіти». Вітальним словом начальника управління освіти  В. Нетреби, директора НВК « ЗНЗ - ДНЗ» Т. Сириці та  весняним калейдоскопом,   в якому переплелися перлинки акторської творчості вихованців дошкілля, початкової ланки, учительського  та батьківського колективів, розпочалася  зустріч гостей  закладу.  Саме ж  заняття проходило  в форматі креатив – кейсу, що дало змогу організаторам  заходу  всебічно  висвітлити роль учителя Нової української школи , складові його   професіоналізму,  ключові  вчительські компетентності  у формулі сучасної освіти, уміло поєднавши теорію з набутим  практичним досвідом.  Мультимедійні та слайд- презентації,  відеоролики від заступника директора НВК О. Ільчук, вчителів  Т. Гордійчук, О. Коханюк, практичного психолога О. Волкожі та бріколаж  «Інновації в сучасній школі» від вчителя – методиста О. Тимощук  стали  підтвердженням того, що  НВК « ЗНЗ - ДНЗ» готовий до здійснення  освітніх реформ.  Підсумки навчального семінару керівників  ЗЗСО  підвела завідувачка методичним кабінетом управління освіти Л. Шовкіна.

12:55 04.03.2019

ЗАСІДАННЯ ШКОЛИ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАСТЕРНОСТІ

28.02.2019  на базі  Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1відбулося засідання школи педагогічної майстерності «Творча лабораторія вчителя Нової української школи» з теми «Реалізація пілотного проекту Нового Державного стандарту початкової освіти за концепцією НУШ».

09:25 04.03.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень