A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Новини

Вихованці Дубенської міської станції юних техніків – переможці обласних змагань з оригамі

У всі часи було й залишається актуальним твердження, що найцінніше багатство нації – це її інтелектуальний потенціал. Одним з ефективних засобів розвитку інтелекту дітей є заняття оригамі, що в перекладі з японської мови означає «складання паперу». Це старовинна техніка складання різноманітних фігур із квадрата без застосування клею та ножиць. Оригамі є не лише мистецтвом, а й містить у собі величезний творчий потенціал щодо використання його в різних галузях діяльності людини: конструюванні, архітектурі, дизайні, математиці, медицині… Усе це виводить оригамі за межі екзотичного японського мистецтва та робить його цікавим для людей різних країн світу, незалежно від віку й роду занять. Заняття оригамі розвивають пам’ять, просторову уяву, моторику пальців, точність рухів, вольові зусилля, вміння доводити справу до кінця, а також формують гнучке, евристичне мислення, естетичний смак, сприяють спілкуванню.

10:18 03.04.2019

Вітаємо наших вчителів - учасників ХVІ обласного конкурсу – ярмарку педагогічної творчості

Вітаємо  наших вчителів - учасників ХVІ обласного конкурсу – ярмарку педагогічної творчості, підсумки якого були підведені 27 березня в РОІППО. Серед них  є  наші лауреати. В номінації « Образотворче мистецтво» перше місце зайняв методичний  посібник «Розвиток творчих компетенцій особистості через систему практичних робіт на уроках образотворчого мистецтва у 7-ому класі». Це спільне напрацювання обласної творчої групи, у складі  якої була і наша вчителька з Дубенської  гімназії №2  Грановська Олена Петрівна.

16:07 28.03.2019

Пробне зовнішнє оцінювання на базі закладів загальної середньої освіти та вищих навчальних закладів І-ІІ р.а.

16 та 23 березня 2019 року на базі закладів загальної середньої освіти та вищих навчальних закладів І-ІІ р.а. міста відбулось пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Пробне тестування відбувалось за таким графіком:

09:46 27.03.2019

Міське свято учительської творчості

22 березня 2019 року на базі Дубенської  ЗОШ І-ІІІ  ступенів № 7 пройшло  Свято  педагогічної творчості за підсумками міського фестивалю творчих уроків та міського етапу конкурсу – ярмарку педагогічної творчості. Ініціатором свята став методичний кабінет управління освіти Дубенської міської ради. Розпочалося дійство з виставки творчих здобутків, вчительських педагогічних знахідок та надбань, які представив кожен навчальний заклад міста . Огляд виставки надав можливість учасникам  заходу долучитись до  цікавих педагогічних ідей, віднайти для себе родзинки педагогічного досвіду, а також поділитися своїми знахідками з колегами.  Церемонія нагородження  учасників  та переможців  міських  заходів  проходила в актовій залі навчального закладу, де гостей свята чекали презентації  методичних посібників від їх авторів, чекали   грамоти та подяки . До нагородження долучились заступник  міського голови  з гуманітарних питань  В. Скринчук та начальник управління освіти Дубенської  міської ради В. Нетреба. Т. Горощук, голова Дубенської міської організації профспілок, привітавши  учасників фахових конкурсів, вручила спілчанам подарункові сертифікати. А святкову атмосферу забезпечив  загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів  № 7 ( директор Н. Поліщук), який подарував присутнім чудову концертну програму.

15:43 25.03.2019

Наймолодші вихованці станції юних техніків – переможці обласних змагань із початкового технічного моделювання

Початкове технічне моделювання – це перші кроки дитини до пізнання і розуміння світу техніки, спроби її власної творчої діяльності, процес опанування системи початкових технічних і технологічних знань, вмінь і навичок.

10:58 25.03.2019

Досягнення школярів міста у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2018-2019 навчальному році

          В народі кажуть, що талант – це Божа іскра, дарована людині для того, щоб зробити світ кращим, щоб «горіти» світлом творчості та запалювати інших. А ще всім нам відомий вислів «Великий талант вимагає великої працьовитості».

10:24 25.03.2019

Переможці міського етапу обласної олімпіади «Знавці Біблії»

Біблія – пам’ятка світової культури, пам’ятка писемності, літератури, безцінне історичне джерело. Біблія – справжня скарбниця мудрості. Від духовно-морального та інтелектуального стану суспільства залежить могутність, процвітання та державна безпека України.

15:07 20.03.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень