A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Новини

ЗАСІДАННЯ ШКОЛИ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАСТЕРНОСТІ

28.02.2019  на базі  Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1відбулося засідання школи педагогічної майстерності «Творча лабораторія вчителя Нової української школи» з теми «Реалізація пілотного проекту Нового Державного стандарту початкової освіти за концепцією НУШ».

09:25 04.03.2019

Міський семінар-практикум вчителів інформатики

26 лютого 2019 року на базі Дубенської загальноосвітньої школи № 7 відбувся семінар-практикум вчителів інформатики з теми «Шляхи вдосконалення роботи учителів щодо підвищення ефективності в  набутті учнями міцних знань, освітніх компетенцій на уроках інформатики»

16:42 27.02.2019

Міський семінар вчителів зарубіжної літератури

21.02.2019 року на базі СЗОШ І-ІІІ ст.№5 відбувся міський семінар вчителів зарубіжної літератури з теми «Сучасний урок зарубіжної літератури». З  питанням  «Інноваційна діяльність вчителя зарубіжної літератури в умовах реалізації Концепції «Нова українська школа» виступила завідувачка методичним кабінетом управління освіти  Шовкіна Л.Є., яка визначила основні чинники освіти сьогодення, що зазнає значних змін, пов’язаних із внесенням коректив у цілі, завдання та зміст освітнього процесу  та наголосила, що зміни в закладах освіти  в першу чергу залежать від розвитку та готовності спеціалістів, які б могли втілювати в практичну діяльність сучасні освітні технології. А без постійного навчання, професійного розвитку педагог не зможе працювати з дітьми відповідно до вимог Концепції.

16:23 27.02.2019

Освіта м.Дубно в призерах рейтингу області !

12.02.2019 року, на засіданні колегії Рівненської облдержадміністрації було проаналізовано показники роботи галузей господарського комплексу та виконання місцевих бюджетів за 2018 рік в Рівненській області. За підсумками даного рейтингу освіта м. Дубно зайняла ІІ місце, поступившись лише м. Рівному.

13:00 19.02.2019

На базі ЗОШ №1 для класних керівників закладів освіти міста Дубно проходив тренінг «Виховуємо разом».

13 лютого 2019 року на базі ЗОШ №1 для  класних керівників закладів освіти міста Дубно проходив тренінг «Виховуємо разом», мета якого – підготовка педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти до організації та здійснення сімейно-родинного виховання батьківської громадськості у закладах освіти. Тренінг проводила методист кабінету виховної роботи та позашкільної освіти Мінакова Н.Г. Учасники тренінгу вчилися організації продуктивної педагогічної взаємодії з батьками, шукали разом виходу з проблемних ситуацій, що можуть виникати в роботі з батьками та учнями, ділилися досвідом роботи.

16:00 13.02.2019

Теоретико-практичний семінар вчителів початкових класів

7 лютого 2019 року на базі Дубенської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 із поглибленим вивченням іноземних мов було проведено теоретико-практичний семінар вчителів початкових класів з теми «Формування ключових компетентностей молодших школярів для успішної самореалізації у суспільстві відповідно до нового змісту освіти в контексті концепції Нової української школи».

16:02 12.02.2019

Міські змагання учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання

8 лютого 2019 року на базі Дубенської міської станції юних техніків пройшли міські змагання учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання. Організатором заходу виступило управління освіти Дубенської міської ради.

09:50 12.02.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень