A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Новини

День науки у Рівненському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти

21 травня 2018 року за підсумками Днів науки в Рівненському обласному інституту післядипломної педагогічної освіти відбулися урочистості та відзначення кращих науковців, педагогів-дослідників року.

14:40 23.05.2018

ДО УВАГИ БАТЬКІВ МАЙБУТНІХ ПЕРШОКЛАСНИКІВ!

Управління освіти Дубенської міської ради інформує, що у 2018 році прийом до перших класів закладів загальної середньої освіти буде здійснюватися без конкурсного відбору, але у дві хвилі.

10:30 22.05.2018

На крилах до перемоги

У багатьох хлопчаків у дитинстві є мрія стати авіатором, навчитися управляти літаком чи гелікоптером, піднятися вище хмар на крилах залізного велетня. І лише наполегливі втілюють цю мрію в реальність. А першою сходинкою може стати заняття у гуртку «Авіамоделювання», де навчать конструювати,  виготовляти та запускати у повітря вільнолітаючі, кордові та радіокеровані моделі літаків, керувати ними, використовуючи комп’ютерний симулятор.   На цьому шляху вихованці творчого об’єднання «Авіамоделювання» Дубенської міської станції юних техніків роблять неабиякі успіхи. 3-4 травня команда у складі  Бондарчука Юрія, Гачевського Олександра, Шевчука Юрія та Шешукова Владислава під керівництвом наставника Володимира Пивоварчука взяла участь в обласних  змаганнях  учнівської молоді з авіамодельного спорту (мікромоделі та найпростіші), які відбулися на базі Млинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3. Організаторами змагань виступили управління освіти і науки Рівненської ОДА, комунальний заклад «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради та Рівненська обласна організація  Товариства сприяння обороні України. 

11:22 14.05.2018

ПЕДАГОГІЧНИЙ МІСТ МІЖ УЧИТЕЛЬСТВОМ МІСТА ДУБНА ТА ЗДОЛБУНІВЩИНИ

11.05.2018 вчителі інформатики міста Дубна побували на семінарі з обміну досвідом у Бущанському НВК Здолбунівського району. Відбулася зустріч із переможцем обласного етапу «Вчитель року - 2017» у номінації «Інформатика» Кондратюком Богданом Олексійовичем.

09:59 14.05.2018

Педагогічний міст між освітянами міста Дубна та міста Кременець

2 травня 2018 року відбувся педагогічний міст між вчителями природничих дисциплін м.Дубна та м. Кременець Тернопільської області  на тему «Роль освіти в забезпеченні доступності навчання з питань навколишнього середовища та сталого розвитку».

16:25 07.05.2018

Юні дубенчани серед призерів обласного фестивалю повітряних зміїв «Поліське небо»

Наприкінці квітня комунальним закладом «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної  ради за сприяння обласного комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Рівне» було проведено обласний фестиваль повітряних зміїв «Поліське небо» серед учнівської молоді.

12:29 07.05.2018

СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ВЧИТЕЛІВ ЗАРУБІЖНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

04.05.2018 р. на базі Дубенської ЗОШ І-ІІІ ст. № 6 відбувся міський практичний семінар вчителів зарубіжної літератури з теми «Емоційно-ціннісний підхід до вивчення зарубіжної літератури у системі компетентнісного навчання».

09:10 07.05.2018

ЗАСІДАННЯ ТВОРЧОЇ ГРУПИ

27 квітня на базі Дубенської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №7 було проведено чергове засідання творчої групи «Педагогічні інновації» під керівництвом Стецюк А.В. з теми «Формування і розвиток культури усного і писемного мовлення школярів».

12:39 03.05.2018

СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ВЧИТЕЛІВ ТРЕТІХ КЛАСІВ

25 квітня на базі Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 відбувся міський семінар-практикум вчителів початкових класів на тему «Використання проектної технології у початковій школі».

12:36 03.05.2018

ПРОВЕДЕНО ПСИХОЛОГІЧНИЙ ПРАКТИКУМ ДЛЯ ДУБЕНСЬКИХ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ

20 квітня в актовій залі військової частини А1519 м.Дубно практичними психологами закладів освіти Наталією Провальчук, Іриною Кундеус та Наталією Ковригіною проведено психологічний практикум для військовослужбовців. Наталія Провальчук детально проаналізувала і відзначила значне психологічне навантаження, яке переживають військовослужбовці при виконанні своїх службових обов’язків, особливо в зоні АТО. Психолог детально зупинилась на такому складному психологічному явищі, як посттравматичний синдром і як з ним справлятись. Наголошено, що важливо не закриватися у собі, а звертатися за допомогою до фахівців та близьких людей. Також військовослужбовцям та їхнім керівникам важливо бути уважними і вчасно виявляти колег, які потребують психологічної підтримки. Наталія Ковригіна надала консультацію з питання, як зберегти своє емоційне здоров’я. Відзначено, що нехтування і недбале ставлення до свого внутрішнього світу часто приводить до важких депресій і в ще гірших випадках - суїцидів. Ірина Кундеус продемонструвала практичні вправи, які допомагають відновити фізичний і психологічний потенціал людини. Зустріч психологів і військовослужбовців була корисною обом сторонам. Відтак подібні заходи будуть проводитись і в майбутньому.

09:51 27.04.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень