A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Новини

Робоча зустріч з керівниками закладів - об'єктів Проекту

20 вересня 2018 року Проектний менеджер, Координатор Проекту та менеджер Проекту з комунікацій спільно з заступником керівника управління освіти Дубенської міської ради провели робочу зустріч з керівниками закладів, які є учасниками Проекту. На цій зустрічі присутніх було ознайомлено про перебіг подій у Проекті, наголошено на вагомості такої складової Проекту, як комунікація та візуалізація, а також узгоджено графіки зустрічей з робочими колективами установ.

09:56 02.10.2018

Урочистості з нагоди 60-річчя ДЮСШ

Відбулися урочистості з нагоди 60-річчя Дитячо-юнацької спортивної школи. На заході були присутні міський голова Василь Антонюк, депутат Верховної Ради України Олександр Дехтярчук, начальник управління Дубенської міської ради Вадим Нетреба.

10:14 01.10.2018

Розпочато підготовку вчителів початкових класів, які навчатимуть першокласників у 2019-2020 навчальному році

Ніби вчора скликав на навчання гучний шкільний дзвінок всю шкільну родину. Особливо радісним і трепетним був початок для першачків, яким пощастило стартувати першими у Нову українську школу.

11:38 24.09.2018

Юні авіамоделісти Дубна – переможці відкритих обласних змагань учнівської молоді з авіамодельного спорту (вільнолітаючі моделі)

З 12 по 15 червня 2018 року на базі аеродрому «Воронів» Рівненського авіаційно-спортивного клубу Товариства сприяння обороні України, що у Гощанському районі, відбулися відкриті обласні змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту (вільнолітаючі моделі). Організатором заходу був комунальний заклад «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради.

08:40 02.07.2018

Чергова перемога в обласному конкурсі-змаганні юних фотолюбителів «Ми – дітиУкраїни!»

У травні в м. Рівне відбувся щорічний обласний конкурс-змагання юних фотолюбителів «Ми – діти України!». Організатором конкурсу-змагання є комунальний заклад «Рівненський обласний центр науково-технічно творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради. Мета заходу – естетичне виховання дітей та молоді засобами фотомистецтва, популяризація наукових та технічних досягнень в мистецтві фотографії, виявлення творчо обдарованої молоді області, відкриття юних обдарувань та сприяння розвитку їх творчої особистості.

08:35 02.07.2018

Гаврилюк Ярослав – учасник Міжнародної олімпіади з географії!

      Учень 10 класу Дубенської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.№5 з поглибленим вивченням іноземних мов Гаврилюк Ярослав, переможець заключного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії,  з 11 по 17 червня 2018 року взяв участь у відбірково-тренувальних зборах, що відбувалися у м. Києві.

11:48 20.06.2018

Пройшов конкурс дитячої творчості “Яскраві діти України”

7 червня 2018 року в рамках Міжнародного фестивалю “Sanremojunior-Україна” проведено міський етап конкурсу дитячої творчості “Яскраві діти України”. Метою конкурсу було: формування у дітей та учнівської молоді ціннісного ставлення до мистецтва;  національно-патріотичне виховання; популяризація української народної та естрадної пісні; виявлення та підтримка юних обдарованих виконавців; надання можливості талановитим дітям заявити про себе, отримати шанс на визнання та подальше професійне становлення.

13:23 08.06.2018

Проведений обласний семінар – тренінг методистів психологічної служби з теми «Організаційно-змістові аспекти формування здатності учня до успішної самореалізації в умовах Державного стандарту початкової загальної освіти»

На базі ЗОШ І-ІІІ ст. №1 05 червня 2018 року проведений обласний семінар – тренінг методистів психологічної служби з теми «Організаційно-змістові аспекти формування здатності учня до успішної самореалізації в умовах Державного стандарту початкової загальної освіти». Метою семінару була презентація досвіду педагогів і психологічної служби міста з питань впровадження нового Державного стандарту початкової освіти. У роботі семінару брали участь начальник управління освіти В.Нетреба, працівники Рівненського ОІППО, методисти районних (міських) методичних кабінетів, працівники управління освіти Дубенської міської ради, практичні психологи і соціальні педагоги закладів освіти м.Дубна.

16:59 06.06.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень