A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Новини

Відбувся ІІІ (обласний) етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

                  1 грудня 2018 року на базі Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІст.№13 відбувся ІІІ (обласний) етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

15:52 03.12.2018

Відбувся ІІ етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

28  листопада 2018 року  на базі Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №6 відбувся ІІ етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Всього у конкурсі взяли участь 49 учнів 5-11 класів  ЗЗСО міста.

10:47 03.12.2018

Відбувся проблемний семінар вчителів природничої галузі та вчителів основ здоров’я

20 листопада на базі ЗЗСО№7 відбувся проблемний семінар вчителів природничої галузі та вчителів основ здоров’я з теми «Інтегроване навчання у викладанні природничих дисциплін та основ здоров’я».Учасники семінару  відвідали відкриті інтегровані уроки з географії –біології(вчителі Ткачук О.О .таАнтонюкТ.В.) та основ здоров’я-музичне мистецтво-фізична культура(вчителі Тимощук Т. М.  Горбачук А.В.); взяли участь в круглому столі на тему «Використання  міжпредметних зв’язків як засіб вироблення в учнів креативного застосування набутих знань»; методичному  аукціоні.

10:15 30.11.2018

Психолого-педагогічний тренінг-центр

28 листопада 2018 року на базі міського будинку дітей та молоді продовжив роботу психолого-педагогічний  тренінг-центр з теми «Інтеграція психологічної культури і професійної майстерності педагогів в умовах реформування освітньої галузі». У роботі тренінгу брали участь заступники директорів з виховної роботи , педагоги – організатори, вчителі  музики , образотворчого мистецтва, зарубіжної літератури. Педагоги мали можливість створити модель успішного сучасного педагога, відвідати «психологічний супермаркет», позбутись негативу, придбати  позитивні емоції, гарний настрій і нові творчі ідеї.

09:53 30.11.2018

ЗАСІДАННЯ МОБІЛЬНОЇ ГРУПИ ВИХОВАТЕЛІВ ДОШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ МІСТА ТА ВЧИТЕЛІВ 1-х КЛАСІВ

Щоб забезпечити реальну перспективність і наступність у ро­боті дошкільного закладу та школи важливо дотримуватись певних умов: співробітництво має бути довготривалим і нерозривним, ро­бота – системною і плановою, завдання – комплексними та інтег­рованими. А отже, має забезпечуватися наступність між Державними стандартами дошкільної і початкової освіти.

11:40 26.11.2018

ПІДСУМКИ ІІ (МІСЬКОГО) ЕТАПУ ХІХ МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ІМЕНІ ПЕТРА ЯЦИКА

21 листопада 2018 року відбувся ІІ (міський) етап ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика серед учнів початкових класів. У ньому взяли участь 28 учнів 3-4 класів  із 7 закладів загальної середньої освіти міста.

11:38 26.11.2018

ЧАС ВИМАГАЄ ЗМІН ПІДХОДІВ ДО НАВЧАННЯ

20 листопада 2018 року у Дубенську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №1 завітала  неймовірно позитивна, компетентна тренер The LEGO Foundation Фігурська Надія Василівна.  Вона мала змогу побачити як вчителі Давидюк Валентина Володимирівна та Дроздач Людмила Андріївна використовують надзвичайно цікаву  методику  LEGO "Шість цеглинок" для роботи з молодшими школярами. 

11:33 26.11.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень