A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Новини

ЗУСТРІЧ ПРЕДСТАВНИКІВ ФАКУЛЬТЕТУ КОМП’ЮТЕРНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТНЕУ ІЗ СТАРШОКЛАСНИКАМИ ЗАКЛАДІВ ЗСО МІСТА

У вівторок, 20.11.2018 року, на базі Дубенської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 відбулася зустріч старшокласників закладів зальної середньої освіти міста із представниками факультету комп’ютерних інформаційних технологій Тернопільського національного економічного університету. Зокрема, на зустрічі був присутній декан вищезазначеного факультету доктор технічних наук, професор Микола Петрович Дивак, який розповів учням про перспективи навчання у закладах вищої освіти України на напрямках інформаційних технологій. Діти з цікавістю сприйняли інформацію та взяли участь у І Західноукраїнському форумі «ІТ-перспектива», який відбувся у місті Тернопіль 24 листопада 2018 року.

11:01 26.11.2018

ЗАСІДАННЯ ШКОЛИ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

15 листопада 2018 року на базі Дубенського навчально-виховного комплексу «загальноосвітній навчальний заклад-дошкільний навчальний заклад» було проведено перше засідання Школи педагогічної майстерності «Творча лабораторія вчителя Нової української школи» з теми «Реалізація змістових ліній на уроках математично-природничого циклу для формування в учнів здібностей застосовувати знання у реальних життєвих ситуаціях».

08:42 19.11.2018

МАЙСТЕР-КЛАС «УПРОВАДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯ»

Ми часто чуємо слово «талант», не задумуючись, що входить до цього поняття. Це дар від Бога, щось отримане у спадок, щось набуте у процесі життя. Але талант, як іскорка, може згаснути, не розгорівшись, якщо не прикласти величезних зусиль для його горіння. І прикладом того, як потрібно користуватися безцінним даром і ділитися ним з іншими, є проведений вчителем початкових класів Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 Головач Маргаритою Василівною майстер-клас з теми «Нова українська школа: упровадження технології розвитку критичного мислення в роботу вчителя початкових класів».

08:33 19.11.2018

ТЕОРЕТИКО ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ

Кажуть, що краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Саме під таким гаслом 13 листопада 2018 року на базі Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 було проведено теоретико-практичний семінар вчителів початкових класів з теми «Традиційні та інноваційні підходи у створенні креативної інтелектуальної особистості за Концепцією Нової української школи».

08:19 19.11.2018

Відбувся ІІ етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

         9  листопада 2018 року  на базі Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №6 відбувся ІІ етап Міжнародного мовно-літературного  конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Всього у конкурсі взяли участь 48 учнів 5-11 класів  ЗЗСО міста.

16:02 13.11.2018

ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНИЙ СЕМІНАР ТРЕНІНГ

1 листопада 2018 р. у Дубенському дошкільному навчальному закладі №7 відбувся   психолого-педагогічний семінар для вчителів початкових класів та вихователів груп продовженого дня з теми «Інтеграція психологічної культури і професійної майстерності педагогів в умовах реформування освітньої галузі».

10:31 06.11.2018

ШКОЛА СОЦІАЛАЗАЦІЇ МОЛОДОГО ПЕДАГОГА

І засідання відбулося 31.10.2018 на базі Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 з теми «Перші кроки до вершин педагогічної майстерності». Мета заходу – підтримка молодих спеціалістів на початку їх педагогічної діяльності, підвищення інтересу до обраної професії та полегшення процесу фахового становлення. 12 молодих педагогів зібрались, аби перейняти досвід досвідченого, неординарного, талановитого педагога, вчителя вищої категорії, що має звання «Старший вчитель» - Мельник Ярини Вікторівни.

10:25 06.11.2018

ІІ СЕСІЯ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ

З 22 по 26 жовтня на базі Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступнів №1 було проведено ІІ сесію тренінгових занять підвищення кваліфікації педагогічних працівників, що працюватимуть з першокласниками у 2019-2020 навчальному році.  Під професійним та вмілим керівництвом тренера Давидюк В.В., вчителями закладів освіти міста було опрацьовано такі навчальні модулі:

10:22 06.11.2018

Теплі школи та садочки

У рамках Проекту «Теплі школи та садочки – запорука здоров’я дітей: комплексний проект з підвищення енергоощадливості освітніх закладів міста Дубно» продовжуються зустрічі з колективами закладів-об'єктів Проекту. Сьогодні члени команди м. Дубно відвідали НВК “ЗНЗ-ДНЗ” з метою ознайомити працівників установи з Проектом, котрий заплановано тут реалізовувати; з його історією; розповісти про вагому участь Європейського Союзу у Проекті та про перебіг подій, які відбулися від початку роботи команди.

10:16 18.10.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень